A fórumon előadóként rész vett Tállai András államtitkár, aki azt mondta, hogy olyan emberek is aláírták a petíciót, akik vállaltan nem Fidesz-szavazók voltak. Ez is azt jelenti,hogy az ország nagy többsége támogatja a kormány rezsicsökkentésre vonatkozó döntését,mivel így kevesebbet kell fizetniük a magyar családoknak. A Fidesz-kormány elsőként vezette be ezt az intézkedést Magyarországon és Európában, alapjait a kormány három éves gazdasági teljesítménye, stabilitása és támogatottsága teremtette meg.

További képeket az eseményről itt tekinthet meg >>>

 

 

Szavazókörök területi beosztása 5177/2013. H A T Á R O Z A T >>

 

Ahogy az már több éve hagyományként kialakult a” csengeri napok” ünnepségsorozata keretében tartották meg, államalapító Szent István királyra emlékezve a nemzeti ünnepet Csengerben.

Forján Zsolt polgármester szívélyes ünnepi köszöntőjét az ünnep emelkedettségéhez méltó mondattal zárta:

 

A város főterén álló Szent István szobor tekintetéből, keresztet formáló kardjából áradó szellemiség legyen iránymutató abban, hogy keresztény hitben, legjobb tudásunk és tisztességünk szerint tudjunk gondolkodni és tenni a magyarság közös jövőjéért.”

A Városi ünnepségről ide kattintva nézhet meg képeket >>

Az ünnepi műsorokról ide kattintva nézhet meg fotókat >>

 

Tisztelt csengeri lakosok!

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy Csenger Város Önkormányzat Képviselő – testülete a 2011. július 13.-án (szerda) tartott ülésén jóváhagyta a felülvizsgált Csenger Város „Díszpolgári cím”, a „Csenger Szolgálatáért” érdemérem és a „Csengerért” kitüntető cím alapításáról és adományozásának rendjéről szóló önkormányzati rendeletét.
A rendelet értelmében az egyes önkormányzati kitüntetések átadásának időpontja az augusztus 20.-i állami ünnep alkalmából rendezett ünnepség. A rendelet szerint az alábbi kitüntető címek adományozhatók:

Bővebben...

 

<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Következő > Utolsó >>

33. oldal / 46

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>