A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával

„Nyitott kapukkal” várják az érdeklődőket 2013. november 28-án, az egész országban a megyei kormányhivatalok és járási hivatalok. A Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Kormányhivatal Csengeri Járási Hivatala e napon lehetővé teszi, hogy az érdeklődők és látogatók a hivatalt bejárják, a hivatalban folyó munkát közelebbről is megtekinthessék.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2010 óta alapvető céljának tekinti, hogy olyan államot építsen, amely valóban a közjó szolgálatában áll. A jó állam megvalósítása érdekében tett lépések vezérfonala az, hogy az államigazgatás működése ne csak intézményi változások sorozatát, hanem valódi kultúraváltást is jelentsen. Ennek során az állam és az ügyét intézni kívánó polgár minden lehetséges találkozási pontját az udvariasság, az ügyfélbarát hozzáállás és fizikai környezet, a precizitás és a hatékonyság jellemezze. A Hivatalok Napja lehetőséget teremt arra, hogy meggyőződjön róla: a kormányhivatal és annak szervezeti egységeként a járási hivatal Önökért, az Önök szolgálatában áll.

"Hivatalok Napja”. Ezzel a mottóval rendeznek az egész országban a fővárosi és megyei kormányhivatalok és szervezeti egységeként a járási hivatalok, így a Csengeri Járási Hivatal is nyílt napot 2013. november 28-án. Ennek keretében a járási hivatal munkája iránt érdeklődő állampolgárok az eddigieknél sokkal átfogóbban megismerkedhetnek azzal a szerteágazó tevékenységgel, amelyet mind-mind az ügyfelek érdekében végeznek.  Célunk az emberközeli és ügyfélközpontú államigazgatás bemutatása. November 28-án nemcsak ügyfélként szerezhetnek személyes tapasztalatokat, nemcsak a sajtó tudósításaiból meríthetnek ismereteket, hanem egy-egy magánbeszélgetés segítségével is kialakíthatják a rólunk szóló véleményüket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nagy Miklós

Hivatalvezető

Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei

Kormányhivatal

Csengeri Járási Hivatala

 

Október 23-án Csengerben is megemlékeztek az 1956-os forradalom és szabadságharcról. Az ünnepség a városi Művelődési Központ színháztermében kapott helyet, ahol Forján Zsolt, Csenger Város Polgármestere és Kovács Sándor az Sz-Sz-B Megyei Közgyűlés alelnöke tartotta meg ünnepi beszédét.
A megemlékezést a helyi Ady Endre Gimnázium diákjai előadásában láthatták a vendégek. Ezt követően koszorúzásra került sor az 1956-os emlékműnél, majd “Most búcsúzunk és elmegyünk” címmel kiállítás nyílt meg a Helytörténeti Múzeumban.

Ide kattintva megtekinthet további képeket az eseményről >>

 

 

Csenger Város Önkormányzata kiírja a 2014. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot

A pályázónak a pályázatbeadáshoz regisztrálnia kell a kiírásban meghatározott EPER-Bursa rendszerben, a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx internetes címen. Aki már rendelkezik regisztrációval, a meglévő felhasználónévvel és kóddal tud belépni a rendszerbe. Ezt követően a pályázónak a pályázati űrlapot nem papír alapon kell kitölteni, hanem először elektronikusan szükséges rögzíteni a személyes és a pályázati adatait az EPER-Bursa rendszerben, majd onnan kell kinyomtatni a kitöltött pályázati űrlapot, és aláírva, a szükséges mellékletekkel együtt kell benyújtani az önkormányzathoz.
A pályázati kiírás tartalmazza a regisztráció és az adatfeltöltés részleteit, a részletes pályázati feltételeket.
Pályázati kiírás kérhető a Polgármesteri Hivatalban (Iktató földsz. 1. iroda, vagy földsz. 2. iroda), vagy letölthető a honlapról.
A pályázatok beadási határideje: 2013. november 15.

 

A fórumon előadóként rész vett Tállai András államtitkár, aki azt mondta, hogy olyan emberek is aláírták a petíciót, akik vállaltan nem Fidesz-szavazók voltak. Ez is azt jelenti,hogy az ország nagy többsége támogatja a kormány rezsicsökkentésre vonatkozó döntését,mivel így kevesebbet kell fizetniük a magyar családoknak. A Fidesz-kormány elsőként vezette be ezt az intézkedést Magyarországon és Európában, alapjait a kormány három éves gazdasági teljesítménye, stabilitása és támogatottsága teremtette meg.

További képeket az eseményről itt tekinthet meg >>>

 

<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Következő > Utolsó >>

44. oldal / 57

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks