A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával

A Széchenyi Programiroda Nkft. tisztelettel mrghívja Önt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei "Pályázati Információs nap" című fórumára, melyek helyszíne és időpontja:

Csenger Polgármesteri Hivatal
2012. február 27. (hétfő) 16:00

Részletes tájékoztató megtekintéséhez kattintson ide >>

 

 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Csengeri Kirendeltsége tájékoztatása alapján a Nemzetgazdasági Minisztérium 2012. február 8-án a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására pályázati programot indít (kódjel: NFA-2012-KKV). A pályázati felhívás, valamint az útmutató és mellékletei a www.kormany.hu, illetve a www.munka.hu honlapon megtalálható.  

A pályázatokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ címére (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 9.) lehet eljuttatni.

Határidő: 2012. február 8-tól 2012. március 30-ig!

A pályázattal kapcsolatban további információ a következő telefonszámon, a munkaügyi központ pályázati referenseitől kérhető: 06-42/594-068, vagy 06-42/594-064.

Csenger Város Önkormányzata

 

„Csengeri Alapszintű Kistérségi Járóbeteg - Szakellátó Központ fejlesztése”

A járóbeteg szakellátó központ leendő új épülete idomul a város építményeinek arculatához, az év végéhez közeledvén már kirajzolódik a fagerendás szerkezetből álló torony az orvosi ügyelet mellett megépítésre kerülő bejáratnál.
Az új rendelőépület 2013 elején nyitja meg kapuit az ellátottak előtt, így az egészségügyi szakrendelések száma az eddigi nyolcról tizennyolcra emelkedik. 

Teljes dokumentum megtekintése >>

 

Minden munkahelyteremtés nagy fontosságú, különösen ha hátrányos helyzetű kistérségben történik, hiszen mindenkinek érdeke a lakosság megtartása, megélhetésének elősegítése.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség éppen ezért az ÉAOP keretén belül "Komlex programmal segitendő leghátrányosabb helyzetű kistérségek üzleti infrastruktúra fejlesztése" címmel tett pályázati felhívást közzé, amivel a kis és középvállalkozások térségfejlesztő beruházásait kívánta támogatni.
A pályázaton eredményesen vett részt a Fehér-Pharma Bt., amely egy betonüzemcsarnok épületének építésére elnyert 43 millió 603 ezer 454 forint uniós támogatást. A 62 millió 290 ezer 648 forint összköltségű beruházásból október elejére megépül a 15x35 méter nagyságú betoncsarnok, amely betonkeveréssel, betonelemek gyártásával, oszlopok, járda- és ároklapok készítésével szeretne majd hozzájárulni a kistérségben folyó építkezésekhez. A 3 éves fenntartási kötelezettséggel járó projekt munkahelyteremtéssel is jár. A tervek szerint kezdetben 4-5 fővel indul el majd a gyártás a betonüzemben, később pedig 10-15 főnek biztosít majd a jövőben munkahelyet.

 

Csenger Komlódtótfalu a HU32-30006 pályazati azonosító számú eljáráshoz, amelynek célja családi gazdaságok kialakítása és megerősítése, továbbá az állattenyésztési tevékenység ösztönzése, az állatenyésztés termelőföld igényének biztosítása.

Teljes hírdetmény megtekintése letöltése >>

 

<< Első < Előző 51 52 53 54 55 56 57 58 Következő > Utolsó >>

54. oldal / 58

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks