A helyi identitás erősítése Csenger és Csengerújfalu összefogásával


fotó:Volánbusz Zrt.

November 1-től, vasárnaptól már az új, Ady Endre utcán épült autóbusz-állomásról indulnak a Volánbusz menetrend szerinti autóbuszjáratai Csengeren.
A közlekedési társaság változatlan menetrenddel és szolgáltatásokkal, de korszerű, tágas és kényelmes környezetben várja utasait a városközpontban.
Az új állomás üzembe helyezésével a régi, Béke utcai állomás megszűnik. Az új helyszínen az autóbuszjáratok változatlan menetrend szerint közlekednek. Az elővételi pénztár is a megszokott nyitva tartással üzemel: minden hónap 1. és 7. napja között - csak munkanapokon - 6 órától 9.40-ig és 10 órától 12 óráig várja az utasokat.
Az első pénztári nap november 2-a, hétfő.
A megújult, parkosított környezetben álló, látványos épület lehetővé teszi az utasok színvonalas kiszolgálását és 21. századi munkakörülményeket biztosít a Volánbusz munkavállalói számára is.A 271 m2-es állomásépületben  váróterem, elővételi pénztár, mosdó és akadálymentesített mellékhelyiség áll az utasok rendelkezésére. Két érkező és három induló kocsiállás, köztük egy csuklós jármű beállására alkalmas megállóhely várja az autóbuszokat.
Az állomás gyönyörűen parkosított részén biciklitároló, padok és szemetesek szolgálják az utasok kényelmét és a tiszta környezetet.
Egy átlagos munkanapon mintegy négy-ötszáz utas fordul meg az állomáson a 38 induló és ugyanennyi érkező járat jóvoltából.
Elsősorban a Csenger–Mátészalka, a Csenger–Fehérgyarmat vonalon, illetve a környező településekre – Szamostatárfalvára, Komlódtótfaluba, Csengersimára – közlekednek az autóbuszok. Nyíregyházára és Debrecenbe munkanapokon, valamint a hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napokon indulnak távolsági járatok.

 

Csenger Roma Helyi Nemzetiségi Önkormányzat által benyújtott pályázati program megvalósítása 300 000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, ROMA-NEMZ-KUL- 20-0124 azonosító számú támogatási szerződés értelmében. A program a Belügyminisztérium, roma nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2020. évi költségvetési támogatására megjelent felhívás keretében valósul meg.

<< A teljes közlemény megtekintése >>

 

Tisztelt Csengeriek!

Csenger Város Önkormányzata értesíti a tisztelt lakosságot, hogy 2020. október 8.-án (csütörtökön) elkezdődik a Béke utca aszfaltozása.

Kérünk mindenkit, hogy a munkálatok zökkenőmentes, gyors és jó minőségű elvégzése, valamint a balesetek és egyéb kellemetlenségek elkerülése érdekében a fent említett időszakban fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjen!
Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük.

Tisztelettel:
Csenger Város Önkormányzata nevében:

Magyari Ferenc
Jegyző

 

 
Csenger Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján
ezennel kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot

- Felsőoktatási hallgatók számára („A” típus),    << Dokumentum letöltése >>

- Felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára („B” típus).                   << Dokumentum letöltése >>

A pályázat benyújtásának módja és határideje
A pályázatbeadáshoz az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Az elektronikusan kitöltött személyes és a pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell benyújtani a szükséges mellékletekkel együtt a Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal titkárságán /4765 Csenger, Ady E. u. 14./

Csatolandó mellékletek:
  • jövedelemnyilatkozat (letölthető a www.csenger.hu honlapról)
  • jövedelemigazolás
  • a tanuló lakcímkártyájának fénymásolata
  • felsőoktatásban tanulók esetén a 2020/2021. tanév első félévét igazoló eredeti hallgatói jogviszony igazolás
  • érettségi előtt álló középiskolás tanulók esetén iskolalátogatási igazolás
A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2020. november 5.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy akinek jelenleg is érvényes „B” típusú pályázata van, annak az „A” típusú pályázatra való regisztrálása nem javasolt, mert ezzel elveszítheti a „B” típusú, három évre szóló ösztöndíj jogosultságát!

Akik már „A” típusú pályázati regisztrációval rendelkeznek a meglévő felhasználónevükkel és jelszavukkal léphetnek be a rendszerbe és tölthetnek ki új pályázati űrlapot. Elfelejtett felhasználónév és jelszó esetén segítséget kérhet a következő telefonszámokon:
- Emberi Erőforrás Támogatáskezelő: /06-1-550-2700/

A pályázati kiírás tartalmazza a regisztráció és az adatfeltöltés részleteit, a részletes pályázati feltételeket.
Pályázati kiírás elérhető a Csengeri Közös Önkormányzati Hivatalban (4765 Csenger, Ady E. u. 14. földsz. aula.) vagy letölthető Csenger város honlapjáról.
Letölthető dokumentumok:
C s e n g e r, 2020. október 5.
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 58

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>


 Bratty Girl Randy Soft Soles Thicc Yellabone Bihh Pt 1 Athletic Model Works Out Her Pussy Hailey Transsexual Hung And Horny Hailey Candid Spanish Pawg Gluteus Divinus Sexy Mature Milf Shows And Fucks