Csengerben születtem és a középiskolai évek kivételével egész életemet a településen éltem. A középiskolát követően a helyi OTP fiókban kezdtem dol g ozni, majd néhány évre csak feleség és anya lettem. A későbbiekben sikerült összeegyeztetni a hivatást és a családot, így folytattam a pénzintézeti szakmát.
l986 -tói a helyi T akarékzszövetkezet kirendeltség ­ vezetői teendőket bízták rám, melyet azóta is igyekszem felelősségteljesen ellátni. Időközben ismét iskolapadba ülve tovább képeztem magam, két felsőfokú szakképesítést először mérlegképes könyvelői majd banki tanácsadói oklevelet szereztem. A munkám kapcsán sokan megismertek, bíztak bennem, jő kapcsolatom volt a lakossággal.
2000 évben az időközi választások alkalmával gondoltam arra, hogy a helyi önkormányzat képviselője legyek. Jelöltettem magam és a lakosság megtisztelt bizalmával. Ez a bizalom azóta is töretlen, hisz jelenleg is önkormányzati képviselő vagyok.
2005.évtől a Pénzügyi Bizottság Elnöke a Szociális Bizottság meghatározó tagja valamint a (Csenger Térségi KHT Felügyelő bizottságának elnöke vagyok. Pénzintézeti vezetőként, önkormányzati képviselőként igyekszem mindent megtenni annak érdekeben, hogy városunk gyarapodjon, szépüljön az itt élő emberek boldogak és elégedettek legyenek.

Bakó Lászlóné