34 éves vagyok, Csengerben születtem, itt élek pedagógus feleségemmel és két kisfiammal. Munkám egybefonódik a város cipőiparával. Jelenleg a Winterberg Ungarn Kft. cipőtalpkészítő üzemét vezetem, és a napi gyártási folyamatokat, feladatokat koordinálom. Tanulmányaimat, érettségivel bezárólag Csengerben végeztem, majd 1999-ben magyar-német szakos tanári diplomát szereztem a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. Egy évvel később Európa Szakértő oklevelet kaptam kézhez, a Nyíregyházi Főiskola, Európai Tanulmányok Központja által szervezett képzése keretében. Még ebben az évben újabb diplomás tanulmányokat kezdtem el a Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karán, ahol 2003-ban végeztem gazdaságdiplomácia és nemzetközi menedzsment szakon, szakdiplomáciai szakirányon.
A német felsőfokú nyelvtudáson kívül angol középfokú üzleti nyelvvizsgával rendelkezem. Képviselőként, szeretném elérni azt, hogy a város gazdasága, kulturális és társadalmi élete, jobban összehangolódjon, egységesen fejlődjön.
Büszkének kell lennünk az eddig elért eredményeinkre, de rendelkeznünk kell olyan jövőnket meghatározó hosszabb távú stratégiákkal, amelyek az itt élők boldogulását megalapozzák, és új fejlődési utakat nyitnak.
A célok meghatározása, azok megvalósítása, az ehhez vezető út megtalálása a feladatunk. Ezt kell képviselnünk, ezen kell fáradoznunk tudásunkhoz, és lehetőségeinkhez mérten.