KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT.

CSENGER VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

Projektinformáció

Kedvezményezett neve: Csenger Város Önkormányzat

Projekt címe: Csengeri iparterületek fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 700 000 000 Ft, azaz hétszázmillió forint.

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 06. 30.

Projekt azonosítószáma: TOP-1.1.1-15-SB1-2016-00011

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt célja

Jelen projekt kiemelt célja az önkormányzati tulajdonú ingatlanokon megvalósuló alapinfrastruktúra fejlesztése (gáz-, közvilágítási hálózat), melyek megvalósítása mind az önkormányzati tulajdonú iparfejlesztés céljára szolgáló szabad területek, mind a már az ipari parkban betelepült vállalkozások érdekeit is szolgálja. A projekt célja a részben önkormányzati, részben állami tulajdonú ingatlanokon az ipari park elérhetőségét megteremtő utak fejlesztése és felújítása, továbbá egy minimum 400 m2 alapterületű, önkormányzati tulajdonon megvalósuló logisztikairaktár épület kialakítása.

A tervezett projekt műszaki tartalma:

1. Logisztikai raktárépület

Egy minimum 400 m2 alapterületű, földszintes kialakítású, funkciója szerint logisztikai raktár csarnoképület építése, amelyben kialakításra kerül egy iroda- és szociális helyiségeket tartalmazó épületrész is. A logisztikai raktárépület alap közművek ellátásával víz-, elektromos- csatorna-, és gázfejlesztéssel kerül megvalósításra.

A tervezett épület acél tartószerkezettel készül, beton és vasbeton pontalapokkal, szendvicspanel homlokzat burkolattal és tetőfedéssel. A szociális épületrészben férfi és női öltözők, mosdók és zuhanyozó kerül kialakításra, továbbá teakonyha, étkező és iroda, közlekedő kerül kialakításra.

2. Közvilágítási hálózat létesítése

Az utak megvilágításának biztosítása érdekében közvilágítási hálózatot kell létesíteni. A közvilágítási hálózat az Ipari Parkban meglévő utak mellett kerül kialakításra. Csengerben az Ipari parkban meglévő transzformátor állomásokon kerül kialakításra a közvilágítási vezérlés és fogyasztásmérés. Az út megvilágításának biztosítása érdekében közvilágítási hálózatot kell létesíteni. A közvilágítási hálózat a meglévő út mellett kerül kialakításra. Csengerben az Ipari parkban meglévő transzformátor állomásokon kerül kialakításra a közvilágítási vezérlés és fogyasztásmérés.

3. Közutak felújítása

A 4924. számú közút felújítása 1545 m hosszon

A 49. számú közutat és Csenger belterületét összekötő közút felújítása 836 m hosszon

A Nagykárolyi út felújítása 683 fm hosszon.

KAPCSOLAT

Kedvezményezett neve: Csenger Város Önkormányzata

Székhely/postacím: 4765 Csenger, Ady E. u. 14.

Aláírásra jogosult képviselője: Forján Zsolt polgármester

Telefon: +36 (44) 520-520

Fax: +36 (44) 520-523