Csengerben tartották meg a IV. Luby-emléknapot.

Csengerben tartották meg a IV. Luby-emléknapot. A Díszvendég Radványi Gáborné Luby Ágnes volt. Ünnepi köszöntőt mondott Forján Zsolt Csenger város polgármestere, Kovács Sándor országgyűlési képviselő, valamint Baracsi Endre a Megyei Közgyűlés alelnöke. Az emlékjel-állítást Dr. Csorba Sándor méltatta, majd az ünnepi műsor Szabó János szavalatával, Dani Attila és Veress Zoltán tárogatóművészek előadásával zárult. Emlékfa elültetésére és emlékkő elhelyezésére is sor került. Az emléknap konferenciával folytatódott a Helytörténeti Múzeumban.

A rendezvényről készült galériánkat ide kattintva megtekintheti.

 

2016. június 3.

 

Június 6-án az intézmény és az önkormányzat vezetőinek javaslata alapján részesültek kitüntetésben a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pedagógusok. Vincze Zoltán a „PS”KKIK intézményvezetőjének megnyitója után
Forján Zsolt Csenger Város polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket, majd Farkasné Kiss Krisztina a csengeri Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igazgatója tartotta meg beszédét.
Ezt követően kerültek átadásra a pedagógus kitüntetések.


Bulyáki Imre Sándorné 
Pappné Szabó Judit 
Balogh Ágnes 
Horváth Attila
Katona Róbert 
Ardainé Tóth Zita 
Erdősné Papp Judit 
Kazamér Tibor

A rendezvényről készült galériánkat ide kattintva megtekinthetik.

 

 

Ide kattintva letölthető a két nyomtatvány:

P01 nyomtatvány

K26 nyomtatvány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a szon.hu-n megjelent cikk az épülő Járási Tanuszodáról!

http://www.szon.hu/jo-utemben-halad-csengerben-a-jarasi-tanuszoda-epitese/3078778

 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Jelen kérdőív fontos eszköze Csenger Város további fejlesztéseit megalapozó kutatásnak.

A kérdőíves felmérés 2016. május 12-től 2016. május 18-ig tart. Célunk olyan aktuális információk gyűjtése, amelyek a település fejlődésének folyamatát, valamint a lakosság által kívánatosnak tartott fejlesztési irányokat tükrözik. Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság, civil és gazdasági szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése.

Kérjük, amennyiben azon válaszadók körébe tartoznak, akiknek még nincs gyermekük, úgy a közvetlen környezetében élő, illetve jövőben vállalni tervezett gyermekekre fókuszálva szíveskedjenek kitölteni a kérdőívet.

A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük, hogy elektronikusan töltse ki az igényfelmérést, amennyiben ez nem lehetséges, úgy a papíron kitöltött kérdőívet Csenger Város Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett urnába leadni szíveskedjen 2016. május 18. 14 óráig. A később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban feldolgozni.

Véleményét, aktivitását ezúton is köszönöm!

A kérdőívet ezen a linken töltheti ki:

https://docs.google.com/forms/d/1NHBpc7AeOzCZS8_ndYkYLo1w2-XHVINlgzZJtruyT8

 

Üdvözlettel:

Forján Zsolt

Csenger Város Polgármestere

 

 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Jelen kérdőív fontos eszköze Csenger Város további fejlesztéseit megalapozó kutatásnak.
A kérdőíves felmérés 2016. május 05-től 2016. május 12-ig tart. Célunk olyan aktuális információk gyűjtése, amelyek a település fejlődésének folyamatát, valamint a lakosság által kívánatosnak tartott fejlesztési irányokat tükrözik. Együttműködésére mindenképpen számítunk, hiszen a helyi lakosság, civil és gazdasági szereplők tapasztalatai, elképzelései, ismeretei nélkül nem lehetséges a helyi igényeknek megfelelő fejlesztések előkészítése.
A gyorsabb feldolgozás érdekében arra kérjük, hogy elektronikusan töltse ki a következő linken elérhető kérdőívet:https://docs.google.com/forms/d/1OuVKxuUWfP46bSILFUcTFW9lH0ciLxv3g-DGpqs9Uiw/viewform?c=0&w=1 . Amennyiben ez nem lehetséges, akkor a papíron kitöltött kérdőívet Csenger Város Polgármesteri Hivatal portáján elhelyezett urnába leadni szíveskedjen 2016. május 12-ig. A később beérkezett kérdőíveket sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.

Véleményét, aktivitását ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel:

Forján Zsolt
Csenger Város Polgármestere

 

 

 

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 21

 Tanulói laptop program a csengeri Petőfi Sándor ÁMK- ban
bővebben >>

Oktatási infrastruktúra fejlesztése a Csenger Város Önkormányzat Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ és Könyvtár, Pedagógiai Szakszolgálat általános iskolai feladatellátási helyeken
bővebben >>

 

Közoktatási esélyegyenlőségi intézkedési terv megvalósítása a Csenger Mikrotérségi Közoktatási Intézményfenntartói Társulásban
bővebben >>

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Csenger Város Önkormányzata
4765 Csenger,
Ady E. út 14.
Tel/Fax (06-44) 520-520, (06-44) 520-523
drsimai@csenger.hu
www.csenger.hu


A Közreműködő Szervezet:
ESZA Társadalmi szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest
Váci u. 45 ,, C ’’ épület
www.esza.hu
www.nfu.hu


2014. március 26.-án Kövér László Házelnök Úr által, Tőkés László református püspök áldásával kerül sor ünnepélyes keretek között a Makovecz Imre által tervezett Járóbeteg-Szakellátó Központ átadására.

Teljes cikk >>